За поръчки:

0893704966; 0882974593

Универсално Дистанционно управление за телевизор, ТВ бокс, декодер iHandy IH-MINI86ES, на 3 устройства

Запази 20%
24.99 лв.
19.89 лв.
Спестете: 5.10 лв.
В наличност
+
Доставка
Начин на плащане
Ползи
 •  Експресна доставка 1 раб. ден
 •  24/7 Обслужване
 •  Всички цени са с включено ДДС
 •  Гаранция до 2 години в зависимост от модел
 •  Право на връщане
 •  SMS уведомление за пратка
 •  Проверка на пратката при доставка
 •  Директен внос от заводите
 •  Конкурентна цена

Универсално дистанционно 3 в 1 с функция за обучение iHandy IH-MINI86ES. Той може да запомня команди към всякакви три различни устройства, управлявани от IR дистанционно управление.

Сега, когато почти всяка къща има телевизия чрез T2 или сателитен тунер, мултимедия или ТВ бокс, ние сме принудени да станем собственици на две или повече конзоли. Единият за телевизора, който е необходим постоянно за включване/изключване или превключване на видео входа, а вторият за самия приемник или тунер, на който регулираме силата на звука и превключваме каналите и управляваме мултимедийно съдържание. Оказва се, че има 2-3 дистанционни, на едното от които ползваме само 2 ключа, но без него никъде не можем. И много често е досадно. Това дистанционно управление ще реши този проблем благодарение на наличието на отделен блок за управление на телевизора, можете да научите това дистанционно управление и да го използвате само за управление на две устройства. По-добре е да направите това, докато вашите дистанционни все още работят. Инструкциите  са приложени към дистанционното управление, благодарение на което учебният процес няма да отнеме много време.

Дистанционното управление IHandy IH-mini86ES (TV, SAT, TV box) е универсално дистанционно управление и работи с телевизори, сателит, T2 тунери, DVD, Android декодери и др. устройства от различни марки, произведени през различни години.

На дистанционното управление има бутони TV, SAT и DVD за превключване между режимите на работа.

Настройки:

За да настроите дистанционното управление, натиснете един от бутоните TV, SAT или DVD, съответстващи на избрания режим на дистанционно управление за 3 секунди, след което индикаторът трябва да светне.

След това натиснете бутона, който трябва да бъде конфигуриран, LED индикаторът ще мига. След това насочете дистанционното управление от телевизора/тунера/DVD и натиснете необходимия бутон върху него. Трикратното мигане на индикатора означава успешно завършване на процедурата.

За да излезете от режима на настройка, натиснете един от бутоните TV, SAT и DVD.

По този начин ВСЕКИ БУТОН НА ДИСТАНЦИОННОТО може да бъде програмиран за всяко от трите дистанционни.

Ако оригиналното дистанционно управление е счупено, IHANDY IH-MINI 86E е идеалното решение за дистанционно управление на вашия телевизор, тунер и DVD.

Отличителна черта на дистанционното управление е компактният му размер. Следователно, това дистанционно управление може да действа като добра алтернатива за дистанционно управление на автомобилна уредба или проектор, където размерът на дистанционното и удобството му са много важни.

Друга особеност на този модел е възможността за клониране на обучено дистанционно много бързо (в рамките на 1 минута). Когато имате вече обучено дистанционно управление IH-mini86ES, можете да прехвърлите всички команди от него към празно дистанционно управление IH-mini86ES, като натиснете клавишната комбинация в рамките на една минута.

Спецификации
Марка:
iHandy
Модел:
MINI86ES
Bluetooth:
InternetTV (IPTV, WebTV и др.):
HDMI:
Цвят:
Черен
Материал:
Пластмаса
Тегло:
0.08 кг.
Гаранционен срок:
2 мес.
Допълнителна информация
Включени аксесоари:
 • Ръководство за употреба
 • Гаранционна карта
 • Кутия

Няма намерени мнения

Добави ревю
Бърза експресна доставка

Бърза експресна доставка с опция проверка на пратката

Осигуряване на качество и обслужване

Ние предлагаме само онези стоки, в качеството на които сме сигурни

14 дни право на връщане

Можеш да върнеш закупеният продукт в срок от 14 дни