За поръчки:

0893704966; 0882974593

Начини на плащане и доставка

Доставка на поръчките

1. Направете поръчка на сайта магазина Tiger-TV. Как се поръчва

 

 

 

 

2. Доставката се извършва от куриерска фирма ЕКОНТ с 10% отстъпка или Спиди (изберете при поръчка) за цялата страна. 

Ако направите поръчката си в работен ден до 17 часа, тя ще бъде обработена веднага и изпратена с експресна доставка (ако по Еконт и БЕЗ настройки). За малки населени места срокът зависи от графика за доставка на куриера. Възможно срокът за доставка да бъде по-дълъг, но не повече от три работни дни.

 

 

3. Получавате Вашата поръчка с опция преглед преди заплащане на продукта и извършвате плащане.
 

 

 

Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати (ако все още не са) поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офис на куриера до поискване от потребителя. Tiger-tv.eu или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефон или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Проверка на пратката при доставка

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от магазин Tiger-TV. Даваме ти право да провериш дали получаваш точно това, което си поръчал, за да избегнеш връщането на объркана поръчка.
В рамките на услугата влиза и проверка целостта на пратката, т.е. имаш възможност да разгледаш продукта за следи от удар, драскотини и други видими външни повреди. 

Проверка на пратката преди заплащане могат да извършват както физически, така и юридически лица, направили поръчка от магазин Tiger-TV.

Начини на плащане

1. Наложен платеж - плащане в брой. Плащането се извършва при доставка oт куриер или в офисите за доставка.

2. Наложен платеж - плащане с кредитна/дебитна карта. Плащането се извършва при доставка oт куриер или в офисите за доставка.

3. Банков превод BGN
Необходимо е да посетите най-удобния за вас клон на която и да е банка и да преведете дължимата сума от банкова сметка на Гедеон 7 ЕООД.

 

 

 

 

В случай, че не може да изпълни поръчката, тъй като продуктът не е в наличност, магазин Tiger-TV ще информира клиента за тази ситуация.