За поръчки:

0893704966; 0882974593

Бизнес партньорство

Покана за сътрудничество с "Tiger TV"

Компания "Tiger TV" Ви кани за дилърско сътрудничество. Основен принцип на работа на нашата компания е максимална гъвкавост при работата със своите партньори. Ние се стараем да не се придържаме към строго регламентирани правила или схеми, а заедно да търсим най ефективния и оптимален път за сътрудничество.

Благодарение на това ние успяхме да придобием сериозни конкурентни предимства.

Основен предмет на дейност е дистрибуцията на едро и продажби на дребно на цифрова електроника – цифрови приемниците, медиа плейъри, IP камери и различни аксесоари.

Определящи предимства на предлаганите продукти са високото качество, конкурентно със световните марки в този бранш, ниската цена.

Благодарение на качеството и атрактивността на предлаганите продукти, както и на стремежа за задоволяване на потребностите на клиента, Tiger-TV успява да заеме водещи позиции на високотехнологичния пазар и да развие една сериозна дистрибуторска мрежа.

На всеки наш клиент ние гарантираме внимание, високо качество на обслужването, информационна и рекламна помощ и съдействие. Успешният опит на дългосрочни партньорски отношения позволи на нашата компания да си извоюва положителна репутация. За всеки потенциален партньор се приема индивидуално решение и то зависи не само от предполагаемите обеми на продажбите, но също и от района, където работите. За всички въпроси по повод партньорство, моля свържете се с с ръководителя на компанията.

Започнете да печелите пари с Tiger-TV сега!

e-mail: office@tiger-tv.eu (за дистрибутори и корпоративни клиенти)