Wi-Fi усилвател рутер MediaTek MT7628KN Wireless-N 300 Mbps 1WAN + 1LAN, WiFi рипийтър - ретранслаторът

12 артикул(и)

36.00 лв.

Пазарна цена: 69.00 лв.

       

Какво представлява усилвател / ретранслаторът на сигнала за Wi-Fi усилвател рутер MediaTek MT7628KN Wireless-N 300 Mbps? Безжичният ретранслатор AP разширява съществуващото покритие на безжичната мрежа с натискане на един бутон, предоставяйки до 300Mbps за покритие на целия дом....
Купи повече плати по-малко:
Количество 2+
Цена 35.00 лв.
+

Какво представлява усилвател / ретранслаторът на сигнала за Wi-Fi усилвател рутер MediaTek MT7628KN Wireless-N 300 Mbps?

Безжичният ретранслатор AP разширява съществуващото покритие на безжичната мрежа с натискане на един бутон, предоставяйки до 300Mbps за покритие на целия дом. Идеален за труднодостъпни зони като мазета, спални на горния етаж или външни площи, хотели, ресторанти и заведения, където добрата връзка трябва да се поддържа на голямо разстояние. Можете да го използвате, за да усилите сигнала в дома си, на вилата или ако искате да поддържате качествена връзка на повече от един етаж. Компактният разширителен уред за безжичен обхват ви дава производителност там, където ви е най-необходима.

Той убива Wi-Fi мъртва зона със силен Wi-Fi разширяване на комбинирана скорост до 300Mbps


Подобряване на съществуващото покритие на Wi-Fi

Удвояване на покритието на Wi-Fi с лекота, повишаване на покритието на wifi, премахване на мъртвите зони на wifi, можете да получите интернет навсякъде във вашия дом само с един рутер. 

Подобряване на силата на сигнала

Вградени 2 х антени, осигуряващи WiFi до 300Mbps. Разрешете проблема със слаб сигнал по отличен начин. С функцията Wifi Range Extender, гледането на HD видео или филм в спалнята или градината вече няма да бъде голям проблем.

Ако търсите начин да подобрите обхвата на домашния си рутер, то усилвателят на сигнал е най-удобното и практично решение. Този уред удължава и повтаря Wi-Fi сигнала за да достигне до всички стаи без забавяне в скоростта или стабилността на връзката.

Този обхват обаче е съвсем достатъчен за използване в големи жилища или двуетажни къщи.

Изделието притежава две антени са по-стабилна връзка и гладкост на предаването.

Притежава високо ниво на криптиране, като защитата може лесно да се включи само с натискане на WPS бутона.

Продуктът поддържа интернет протокол 802.11n, който предлага качество и бързина при работа.


Усилвателят предлага два основни режима на работа: безжичен и като аксес пойнт. Какво означава това? Безжичният режим позволява да използвате сигнала идващ от собствения Ви рутер или пък от друго устройство– телефон, таблет. За връзката е необходимо да знаете името и паролата на мрежата.

Вторият режим – като аксес пойнт позволява включването на кабел за интернет директно в уреда. Така той се превръща в точка на достъп за други рутери, които използват неговия здрав и силен сигнал. Много лесен за конфигуриране на безжичен WLAN Repeater. Разширява мрежата и увеличава скоростта. Голямото му предимство е, че не са нужни допълнителни кабели. Просто го включете в контакта и го конфигурирайте през Интернет. Понякога не е лесно да се разгърне Wi-Fi мрежа даже в апартамент, да не говорим за голяма къща, тъй като стените често блокират радиосигнала или пък разстоянията са големи. По тази причина се използват спомагателни средства за усилване на сигнала (ретранслатори, рипитри). Проблемът е в това, че тези средства трябва да са максимално удобни и да заемат минимум място. Такива възможности предоставя устройството Wi-Fi усилвател MediaTek MT7628KN Wireless-N 300 Mbps.


Както се вижда от названието, Wi-Fi ретранслаторът се включва директно в електрическия контакт и усилва сигнала на безжичната мрежа като увеличава по този начин нейния обсег на действие. На корпуса на рипитъра е разположен и порт за включване на мрежов кабел, благодарение на което устройство може да играе ролята на стандартна точка за достъп.

Технически характеристики

БЕЗЖИЧНИ СТАНДАРТИ:

IEEE 802.11g, IEEE 802.11b, IEEE 802.3, IEEE 802.3u

ИНТЕРФЕЙС:

1x 10/100Mbps LAN PORT(Auto MDI/MDIX)

1x 10/100Mbps WAN (Auto MDI/MDIX)

БЕЗЖИЧНИ ФУНКЦИИ:

Enable/Disable Wireless Radio, SSID Switch, Channel Switch 1-13, Band Switch 20MHz/40MHz/Auto, Wireless Mode 11n only/11 bgn mixed/11 bg mixed/11g only/11b only

БЕЗЖИЧНА СИГУРНОСТ:

64/128/152-bit WEP / WPA / WPA2,WPA-PSK / WPA2-PSK

Размер: 90 х 52 х 142 мм;

Тегло: 170 гр;
Защита: WPS криптиране;
Режими на работа: Точка на достъп, безжичен;
Обхват: До 50 м;
Захранване: 100-240V 50/60Hz.

Подходящ за смарт телевизори и тв боксове
Устройството прихваща сигнала излъчван от рутера след което го разпръсква по-силно и на по-голям обхват. 
+ Антени за по-добро покритие 2*2dBi
+ Поддържа Wi-Fi 802.11 b/g/n 
+ Поддържа 2.4G Wi-Fi Transmission Rate:300 Mbps
+ Бутон за RESET
+ Бутон за WPS
+ Индикатори: 
Power LED
WPS LED
WLAN signal LED
LAN LED
WLAN LED

Фабричният комплект включва:

  • Wi-Fi усилвател рутер MediaTek MT7628KN Wireless-N 300 Mbps  - 1 бр.
  • Електрически щепсел  - 1 бр.
  • Инструкции за употреба  - 1 бр.
  • Гаранция 12 месеца.


    Няма намерени мнения

    Добави ревю