За поръчки:

0893704966; 0882974593

Най-добрите Андроид ТВ боксове - Рейтинг 2022

28/01/2022

Ето обобщение на най-добрите Android TV боксове на 2022 г. в ценовия диапазон под 200 лев. Списъкът включва популярни модели, които могат безопасно да бъдат препоръчани за покупка, както и интересни и обещаващи нови артикули. Всички представени модели телевизионни кутии са базирани на Amlogic SoC, които са най-подходящи за моделите Android TV box.

Mecool KM6 Deluxe

TV Box Mecool KM6 Deluxe Edtion е сертифициран от Google, с новия процесор Amlogic S905X4, Android TV 10.0, 4GB RAM и 64GB съхранение. Това е топ приставката от Mecool, която е в състояние да отговори на всякакви съвременни изисквания, включително гледане на 8K видео онлайн, Youtube 4K, популярни стрийминг услуги в 4K (с изключение на Netflix), Chromecast, 3D игри и т.н. Телевизионната кутия поддържа AV1 кодек, гигабитова LAN, Wifi 6 (2.4G/5G 2T2R 802.11 b/g/n/ac/ax) и Bluetooth 5.0.

Mecool KM2 Deluxe

TV Box MECOOL KM2 TV Box е базиран на Amlogic S905X2-B SoC платформа, това е четириядрен процесор Arm Cortex-A53 с Mali-G31 MP2 GPU. Това е отделен вариант на процесора Amlogic S905X2 със сертифициран Dolby аудио. Устройството поддържа 4K HDR, HDR10 и Dolby Audio. Новостта е оборудвана с 2 GB RAM и 8 GB eMMC. Устройството поддържа двулентов Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.2 и Fast Ethernet 10/100 Mbps. Това е първото устройство MECOOL, което е сертифицирано от Netflix, което ви позволява да гледате съдържание на Netflix с най-високо качество 4K. Традиционно устройството поддържа вграден Google Assistant и Chromecast и е сертифицирано от водещи производители на съдържание: PrimeVideo, Disney+, HBO и др., и показва поточно съдържание в резолюции до 4K при 60 кадъра в секунда.

X96 Max PLUS2

TV box X96 MAX PLUS, все още актуален евтин Android TV-Box, работещ на четириядрен процесор Amlogic S905X3. Това е изключително популярен модел с Android 9 Pie като операционна система, която вече е продадена в огромни количества по целия свят. Има много фърмуер от разработчици на трети страни, включително фърмуер от Android TV. В същото време системата има работещ AFR, многоканален аудио изход в режим Pass true и т.н. Препоръчваме да закупите версия с 4/32 или 4/64GB памет. Това е достатъчно, за да играете всяко видео съдържание и прости игри, които не изискват много ресурси. В тази конфигурация ще получите двоен Wi-Fi 2,4 GHz и 5 GHz, както и Bluetooth 4.1.

Какви са критериите при избирането на ТВ-бокс?

Всичките критерии при избирането могат условно да бъдат разделени на две големи групи: технически характеристики (хардуер и софтуер), особености (качества, които присъстсват не при всички опции на пазара).

 

Чести въпроси

✅️  Къде може да закупим ТВ-бокса?

Нашият магазин предлага най-широкия асортимент от ТВ-боксове за най-различни цели. Ние избираме само най-качествените решения, които ще ви радват в продължение на много години.

☀️  Как да направим използването на ТВ-бокс още по-удобно?

Ако искате да използвате ТВ-бокс с голям комфорт - използвайте умно дистанционно, което поддържа технологията за гласово въвеждане и аеромишка. С него можете лесно да управлявате дори онези ТВ-боксове, чиито интерфейс не е пригоден за работа с телевизори.

⚡️  Кои сме ние?

Ние сме най-големият магазин за ТВ-боксове в България. Тук ще намерите изпитани модели с най-високо качество. Освен това имаме най-големия и популярен украински блог, посветен на smart tv box, в него ще намерите отговори на всичките си въпроси!

Коментари

Няма намерени мнения

Добави ревю