За поръчки:

0893704966; 0882974593

Как се ползва Netflix

20/03/2024
netflix bulgaria

Какво е Netflix?

Netflix — това е една от най-популярните стрийминг видео услуги в света, която ви позволява да гледате различни наградени филми, сериали, аниме и други на устройства с интернет връзка. Дори и да не сте знаели нищо за него преди, вероятно сте гледали или поне сте чували за такива телевизионни предавания като: "Черно огледало", "къща от карти", "13 причини защо", "Нарко" или "по-странни неща". Всички те, както и много други филми и сериали, не само се разпространяват чрез Netflix, но се произвеждат от същата компания. Услугата има и много популярни филми собствено производство. 

✔️Една от отличителните му характеристики е, че новите телевизионни сериали не излизат по един епизод веднъж седмично (като, да речем, продукти HBO), а веднага цял сезон в един и същи ден едновременно по целия свят на различни езици.

✔️Netflix е достъпен във всяка страна и работи на различни устройства: смартфони (Android и iOS), таблети, телевизори, Смарт устройства и др.

✔️И най-удобното е, че синхронизирането на сърфирането се поддържа на всички устройства. Тоест, можете да гледате 30 минути филм на смартфон, след това да стартирате Netflix на телевизора и да продължите да гледате от същия момент и да завършите гледането изобщо в браузъра на лаптопа.

Как да гледате Netflix в България?

Гледането и абонирането на Netflix в България доста лесно. Процесът на регистрация може да се извърши в приложението на ТВ бокс или телефон. Когато създавате акаунт, програмата ще поиска валидна банкова карта. Не се страхувайте. Плащането се начислява само ако изберете платен тарифен пакет в акаунта, като начин да се предпазите от феновете да променят регистрацията за неплатено гледане на постоянна основа.

Тарифни пакети за Netflix:

Basic

 

 • Неограничен достъп до филми, ТВ предавания и мобилни игри
 • Гледате едновременно на 1 устройство
 • Гледате в HD качество
 • Изтегляте на 1 устройство
Standard

 

 • Неограничен достъп до филми, ТВ предавания и мобилни игри
 • Неограничен достъп до филми, ТВ предавания и мобилни игри
 • Гледате едновременно на 2 устройства
 • Гледате в Full HD качество
 • Изтегляте на 2 устройства
Premium

 

 • Неограничен достъп до филми, ТВ предавания и мобилни игри
 • Гледате едновременно на 4 устройства
 • Гледате в Ultra HD качество
 • Изтегляте на 6 устройства

Как да настроите Netflix на смарт ТВ бокс?

Netflix използва най-високата система за защита от Google. За да може телевизиона кутия да възпроизвежда съдържание от Netflix като HD/4K, тя трябва да отговаря на 3 изисквания:

 • има система за криптиране L1
 • има сертифицирана система Android TV
 • има сертификат от Netflix

От медийните плейъри, представени на нашия уебсайт, само четири модела е преминали всички проверки и отговаря на тези изисквания – това е:

Ако сте фен на качествените филми и сериали на платформа Netflix, предпочитате да гледате съдържание във формат 4K – изберете сертифициран Netflix и медиен плейър. Само той е в състояние да възпроизведе Netflix c най-високо качество. В крайна сметка не е рационално да плащате за абонамент от EUR 4.99 - EUR 9.99/месец и да гледате в качество SD
Всички останали устройства не поддържат официално приложение Netflix. В Google Play няма приложение за тях, а инсталирането от друго място дава грешка "вашето устройство не е съвместимо". Ако вече сте закупили устройство, което не е сертифицирано, и сега сте решили да използвате Услугата Netflix има сложни варианти. Но никой друг ТВ бокс, освен сертифициран от Netflix, няма да осигури по-високо качество.

Чести въпроси

✔️ Къде може да закупим ТВ-бокса?

Нашият магазин предлага най-широкия асортимент от ТВ-боксове за най-различни цели. Ние избираме само най-качествените решения, които ще ви радват в продължение на много години.

⚠️  Как да направим използването на ТВ-бокс още по-удобно?

Ако искате да използвате ТВ-бокс с голям комфорт - използвайте умно дистанционно, което поддържа технологията за гласово въвеждане и аеромишка. С него можете лесно да управлявате дори онези ТВ-боксове, чиито интерфейс не е пригоден за работа с телевизори.

❤️ Кои сме ние?

Ние сме най-големият магазин за ТВ-боксове в България. Тук ще намерите изпитани модели с най-високо качество.